Aparte sex-apps

Hadden we vorige week nog de app voor hufters die automatisch lieve berichten naar hun partner stuurt, nu zijn er weer aparte sex-apps op de markt verschenen. We hebben de drie meest bizarre voor je op een rijtje gezet! 

Lick This
Voor degenen die hun vriendin wél de zuurverdiende aandacht willen geven én haar bovendien willen plezieren, is de Lick This-app nu te downloaden. De app is ontwikkeld om de tong wat nieuwe trucjes en technieken te leren als het op plezier in de slaapkamer aankomt. De app biedt drie verschillende oefeningen om je wat skills bij te brengen, waaronder het bewegen van een strandbal met je tong. Niet onbelangrijke tip: er zitten ongeveer 4.200 bacteriën op de gemiddelde telefoon. Club Sexy Time, de uitvinder van de app, raadt aan om een plasticje om de telefoon te wikkelen voordat je de sterren van de hemel wil likken.

3nder
Waren we eigenlijk al een beetje klaar met Tinder, deze app doet er nog een schepje bovenop. 3nder is een app om trio’s te regelen, onder het bijpassende mom van ‘threesomes made easy’. Met de app kun je in je eentje een koppel zoeken of als koppel naar een persoon zoeken om de trio compleet te maken. De app is nog in ontwikkeling, maar de statistieken wijzen uit dat er wel animo is voor deze app. In de eerste week na de bekendmaking van 3nder zijn er al vijfduizend requests aangevraagd.

Spreadsheets
Altijd al willen weten hoe goed (of slecht…) jij nu eigenlijk bent in bed? Spreadsheets meet je bedprestaties en geeft je tips om een betere minnaar te worden. De app checkt door middel van geluidsopnames hoe goed je de behoeftes van je partner of minnaar vervult. Het meet het aantal decibel, de duur en zelfs de stoten tijdens de seks. Durf jij het aan?

Bron: Bright, Daily Mail 1 en 2, Pinterest