App voor hufters

Het is algemeen bekend dat de gemiddelde man weleens vergeet zijn vriendin een lief berichtje te sturen. Hier is nu wat op gevonden, namelijk de BroApp. Deze app verstuurt automatisch tekstberichtjes naar de telefoon van hun vriendin.

“We weten dat mensen het druk hebben en daardoor soms vergeten om hun partner genoeg lieve berichten te sturen. Via de BroApp wordt dit bericht alsnog verstuurd, zelfs als de man vergeet eraan te denken”, aldus de ontwikkelaars van de BroApp. Als je de app wilt gebruiken, moet je eerst aangeven wie de vrouw is aan wie je de berichten wilt sturen. Daarna stelt de man een aantal berichten op, die hij kan inplannen op specifieke dagen en tijdstippen. De rest doet BroApp voor hem. Het idee is dat de man hierdoor meer tijd heeft om met zijn vrienden door te brengen, zonder dat zijn vriendin teleurgesteld is omdat zij niks van vriendlief hoort.

Dit soort apps maken het mannen wel érg makkelijk om zich schofterig te gedragen. Want wat ben je nu voor vent als je niet spontaan je eigen vriendin af en toe een lief berichtje stuurt? Wij vinden dat technologie niet alles kan vervangen. Eerlijk gezegd krijgen wij liever geen bericht omdat hij met zijn vrienden is, dan een quasi romantisch voorgeprogrammeerd tekstje. Wat jullie?

 

Bron: NYMAG.com

Beeld: BroApp