Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Geen resultaten gevonden Misschien heb je de verkeerde zoekterm gebruikt.

Zoekfilters:

Arcade krijgt een opvolger: Duncan Laurence kondigt nieuwe single aan

Het moment is (bijna) hier. Duncan Laurence – wat ons betreft nog steeds de held van het land – komt binnenkort met een opvolger van zijn songfestivalhit Arcade.

‘Ik zeg het maar: ik luister nu naar mijn nieuwe single terwijl ik dit twitter. #hetwachtenisbijnavoorbij’, teast Duncan op Twitter.

Al maanden wordt reikhalzend uitgekeken naar een nieuwe single van Duncan. Eerder deze week gaf de zanger in gesprek met songfestival.be nog aan dat hij niet te veel wil haasten en dat hij bewust wilde wachten met een opvolger, die ook nog eens ‘steengoed’ moet zijn.

‘Ik draai al lang mee in de muziekwereld en ik wéét gewoon dat het liedje het allerbelangrijkste is,’ aldus Duncan. ‘Zo heb ik ook gewonnen. Dus het zou heel vreemd zijn als ik nu met man en macht zou proberen om razendsnel een nieuw liedje te droppen.’

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de VIVA-nieuwsbrief.

Bron: ANP
Jessica heeft een zwak voor (salsa)dansen, gekke taalfeitjes en de Spaanse cultuur. Voor VIVA schrijft ze over human interest, entertainment, reizen, liefde, seks, eten en al het andere wat haar bezighoudt.