Armie Hammer wuift ‘bullshit’-roddels weg nadat hij uit J.Lo-film stapt

Armie Hammer

Armie Hammer wordt tóch niet de tegenspeler van Jennifer Lopez in de actie-comedy ‘Shotgun Wedding’. Na allerlei wilde geruchten geeft de acteur zelf opheldering over zijn vertrek. 

De acteur kan toch niet meedoen vanwege zijn gezin. ‘Ik reageer niet op de bullshit online claims, maar in het licht daarvan kan ik mijn kinderen niet vier maanden met een goed geweten achterlaten om een film te schieten op de Dominicaanse Republiek’, zegt hij in een officieel statement naar People. ‘Lionsgate (filmmaatschappij, red.) steunt me hierin en daar ben ik dankbaar voor.’

Een woordvoerder van de filmmaatschappij zegt dat Armie’s beslissing te begrijpen vanwege de snel naderende startdatum van de film.

Valse geruchten

Armie’s vertrek komt nadat een anoniem social media-account vermeende – en nogal shocking – berichten van de acteur lekte. In de berichten, die dus niet zijn geverifieerd, zou hij fantasieën over verkrachting en kannibalisme delen, meldt Page Six. De Call me by your name-ster noemt die geruchten ‘gemeen’ en ‘vals’.

Koudwatervrees

Armie zou in Shotgun Wedding de tegenspeler zijn van Jennifer Lopez. Zij produceert de film ook samen met Ryan Reynolds. De film draait om een stel dat hun familie op vakantie wil verrassen door daar te trouwen. Eenmaal op de locatie krijgt het stel echter koudwatervrees. Dan is er ook nog iets met een gijzeling gaande, kortom: toestanden. Wie de rol van Armie overneemt, is nog niet bekend.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de VIVA-nieuwsbrief.

Bron: People | Beeld Getty Images
Viva’s Susan wilde ooit Carrie Bradshaw worden, maar heeft nog steeds geen New Yorks brownstone-appartement, geen Manolo Blahniks en geen walk-in closet. Wél een huis in hartje Utrecht en vriendinnen die altijd ruzie maken over wie Miranda, Charlotte, Samantha of Carrie is. Houdt enorm van mensen die zichzelf niet te serieus nemen en nadrukkelijk níet van huidkleurige panty’s en mannen die salsa dansen.