Gevonden: de lekkerste koffiebonen voor thuis

koffie

Iedereen heeft zijn eigen smaak als het over koffie gaat. De een geeft de voorkeur aan een bittere donkere koffie, de andere ervaart juist liever een licht ‘ zuurtje’ in zijn of haar koffie. Een goede koffie vinden die past bij jouw smaak is dan ook best lastig voor vele. Maar dat hoeft niet langer. Aroma Club speelt namelijk in op dit probleem en voorziet met slechts 3 koffieblends iedereen van zijn of haar perfecte kop koffie. Want iedere kop koffie moet een goede zijn, nietwaar?

Koffiebonen van Aroma Club

Aroma Club is opgezet door twee broers die een liefde hebben voor koffie. Vanuit het hartje centrum Amsterdam voorzien ze al ruim 2 jaar vele huishoudens van heerlijke koffiebonen. Aroma Club heeft op basis van verschillende smaakprofielen 3 unieke smaken ontwikkeld:

• No. 1 Elegant Vesper
– voor de liefhebber van milde en zachte koffie.
• No. 2 Smooth James
– voor alle soorten koffieliefhebbers: krachtige maar niet te bitter.
• No. 3 Strong George
– Voor de espresso liefhebbers: een heerlijke sterke boon.

Waar deze koffiebonen vandaan komen? De bonen van Aroma Club komen uit Costa Rica, Colombia en Brazilië.

met bonen uit de beste koffielanden van de wereld

Slow roasted en van pure kwaliteit

De koffiebonen zijn vers gebrand en niet gemalen. Dit om de versheid en de smaakbeleving optimaal te houden. Aroma Club neemt de tijd voor het branden van hun koffiebonen. De heerlijke koffiesmaak wordt gecreëerd door de zogeheten ‘Slow Roast’ techniek. Dit is een traag brandproces waarbij de smaken en aroma’s optimaal uit de koffieboon worden gehaald.

Ook deze koffiebonen (voordelig) thuis of op kantoor?

Nu kan je eenvoudig en voordelig (!!!) deze zeer gewilde koffiebonen thuis ontvangen. Gebruik nu een speciale Aroma Club actiecode: VIVADEAL. Hiermee ontvang je direct korting, exclusief voor VIVA-bezoekers is. Bekijk direct de Aroma Club online shop de deal en geniet binnenkort van een heerlijk bakkie thuis! Speciaal voor op kantoor kan je gebruik maken van zakelijke shop van Aroma Club.