Heeft Aron uit MAFS een nieuwe vriendin? Monique geeft opheldering

Aron MAFS nieuwe vriendin

Aron en Monique uit MAFS onthulden vorig week nog steeds aan het daten te zijn, dus wat zijn deze geruchten ineens? De beste man kan toch haast geen nieuwe vriendin hebben? Zijn ex-vrouw geeft de nodige opheldering.

Want de twee spreken elkaar dagelijks, doen regelmatig leuke dingen met elkaar, dus: Monique zou het wel weten toch als haar voormalig echtgenoot een nieuwe vlam heeft? Zo. veel. vragen.

Aron MAFS nieuwe vriendin

De blondine moest stiekem wel een beetje lachen om de geruchten dat hij gelukkig zou zijn in de liefde. Monique verklaart aan De Telegraaf: ‘Kijk, als het zo is, dan gun ik het hem van harte, maar het is niet waar. Als Aron echt een nieuwe vriendin zou hebben, had hij mij dat allang verteld.’ De twee hebben de afspraak om over zoiets altijd eerlijk naar elkaar te zijn. Wat goed!

Regelmatig contact

‘Ik heb Aron wel gevraagd naar de geruchten over hem en zijn nieuwe vriendin, maar Aron ontkrachtte het verhaal direct. Dus nee, Aron heeft geen nieuwe vriendin’, maakt de deelneemster maar even duidelijk. Ze zien elkaar dan ook nog regelmatig, maar merkten al gauw na het programma dat als ze even niet bij elkaar waren, het ook prima was. En dat was dan ook meteen het struikelpunt. ‘Voor nu hebben Aron en ik een hele diepe vriendschap en geven we heel veel om elkaar.’

Lentekriebels

Maar: zeg nooit nooit. ‘We komen een beetje in rustiger vaarwater en hebben nu alle tijd en rust om uit te zoeken of we onze diepe vriendschap kunnen uitbouwen tot iets meer’, sluit Monique af. ‘We blijven elkaar de komende periode in ieder geval veel opzoeken. Laat die lentekriebels maar komen. Ik ben er klaar voor.’

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de VIVA-nieuwsbrief

Bron: LoveReality | Beeld: NT Visuals (RTL)
Lisa woont in Limburg, maar is stiekem een echte Brabantse. Ze houdt van gekke trends en haar guilty pleasure is foute, Nederlandstalige muziek. Ze is misschien dan wel 27, maar van binnen meer een echte oma. Voor VIVA schrijft ze over het laatste nieuws op het gebied van entertainment, series, reizen, seks, films en boeken. Volgen? Dat kan via @lisahoogmoet op Instagram!