Jaaa leuk, deze retailer komt met een eigen living collectie!

Dat naast je outfit ook je huis er helemaal hip uit moet zien, is een trend die al een tijdje gaande is. En heel leuk aan deze trend: de leukste modemerken doen mee en lanceren stuk voor stuk hun eigen interieurcollecties. De nieuwste aanvulling in het rijtje van retailer naar interieur? Asos!

Asos living collection

H&M Home, Zara Home, Sissy Boy, allemaal zorgen ze ervoor dat je hun stijl kunt doorvoeren in je interieur. Met de introductie van de interieurcollectie van Asos is er een nieuwe speler in het veld. En die belooft heel veel goeds… Of je nu houdt van een minimalistische stijl of van een kleurrijk interieur, de primeur van Asos’ living collection heeft voor ieder wat wils. En dit gaat van accessoires voor badkamer en keuken tot eyecatchers in de vorm van kussens en spiegels.

Om het overzicht te behouden is de interieurcollectie opgedeeld in drie stijlen:

  • Eclectic luxe: denk hierbij aan verschillende producten van verschillende materialen: recycled glas, retro-geïnspireerde borden, meubels met chintz motieven en heel veel prints.
  • Cool minimal: iconische prints met cleane lijnen in zachte kleuren.
  • Global traveller: natuurlijke materialen in felle kleuren. Denk aan geweven mandjes en vrolijke, grafische stoffen.

De nieuwe collectie is vanaf 4 februari verkrijgbaar. Bekijk hieronder de eerste beelden.

ASOS interieurcollectie

ASOS interieurcollectie ASOS interieurcollectie ASOS interieurcollectie ASOS interieurcollectie ASOS interieurcollectie ASOS interieurcollectie

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de VIVA-nieuwsbrief.

VIVA's Lise gelooft in een poederroze planeet ergens hier ver, ver vandaan, waar Justin Bieber en Idris Elba samen president zijn en het altijd glitter giet. Zolang die planeet nog niet gevonden is, houdt Lise zich bezig met millennial perikelen en entertainment. Véél entertainment. Wil je me volgen op insta? @lisejasmijn, dan kan ik ook zien wie jij bent.