Avondje bankhangen? De 5 leukste nieuwe films en series op Netflix

nieuw op netflix week

Zin om vanavond eens lekker onderuitgezakt op de bank een nieuwe serie te bingen? Ook de afgelopen tijd is de Netflix-collectie uitgebreid met veel leuk materiaal. We pikken er vijf series en films uit.

 1. Jane got a gun
  Eenzame boeren worden belaagd door een bende schurken. Er staat iemand op die het opneemt tegen ze en dat is nu eens een keer een vrouw.
 2. Under the skin
  Een buitenaards wezen leert wat het is om mens te zijn. Haar methode: mannen verleiden en met haar mee lokken in het Schotse Glasgow.
 3. Chronicle
  Een film die laat zien wat er gebeurt als mensen krachten krijgen en nu eens niet een cape aantrekken om de wereld te redden.
 4. Bone Tomahawk
  Wanneer een groep kannibalen een aantal inwoners van een dorpje Bright Hope ontvoert, is het aan de sheriff en een handvol cowboys om ze weer veilig thuis te krijgen.
 5. It comes at night
  Een gezin heeft in hun afgelegen huis weinig last van een mysterieuze epidemie, maar dat verandert als er een man inbreekt.

Meer kijkinspiratie? Check superguide.nl.

airfryer

 

Jessica heeft een zwak voor (salsa)dansen, gekke taalfeitjes en de Spaanse cultuur. Voor VIVA schrijft ze over human interest, entertainment, reizen, liefde, seks, eten en al het andere wat haar bezighoudt.