What The Hell: Avril Lavigne komt naar Nederland

Avril Lavigne

Avril Lavigne was hét popicoon van onze jeugd en nu gaat ze voor het eerst in vijf jaar tijd weer op wereldtournee en doet ook Nederland aan. Yes Girlfriend!

De Canadese zangeres staat volgend jaar op 20 maart in AFAS Live in Amsterdam, maakte concertorganisator MOJO dinsdag bekend. De afgelopen jaren nam Avril een pauze omdat ze kampt met de ziekte van Lyme, maar nu gaat het stukken beter. Over haar worstelingen schreef ze haar zesde album Head Above Water en daarmee toert ze volgend jaar door Europa en Azië. Ze doet onder meer Brussel, Parijs, Berlijn en Wenen aan voordat ze naar landen als Japan en China afreist. Vorige maand trakteerde Avril haar Amerikaanse fans al op nummers van de vorig jaar verschenen plaat.

Missen

De optredens in de Verenigde Staten deden Avril goed. ‘Ik heb het echt gemist om op het podium te staan. Samen met jullie zingen heeft me zo gelukkig gemaakt en daarom ben ik nog enthousiaster om aan te kondigen dat ik internationaal ga met de Head Above Water Tour’, aldus de zangeres van hits als Complicated, My Happy Ending en Girlfriend.

Kaartverkoop

De kaartverkoop van het optreden in Amsterdam start vrijdagochtend. Van elk verkocht ticket voor haar Europese tournee gaat een deel naar The Avril Lavigne Foundation, haar organisatie die mensen met de ziekte van Lyme, ernstige ziekten of beperkingen ondersteunt.

Bron: ANP | Beeld: ANP
Lisa woont in Limburg, maar is stiekem een echte Brabantse. Ze houdt van gekke trends en haar guilty pleasure is foute, Nederlandstalige muziek. Ze is misschien dan wel 27, maar van binnen meer een echte oma. Voor VIVA schrijft ze over het laatste nieuws op het gebied van entertainment, series, reizen, seks, films en boeken. Volgen? Dat kan via @lisahoogmoet op Instagram!