Awkward: spotje over vermiste man tijdens tv-optreden Carole Baskin

carole baskin

Carole Baskin mag dan misschien wel bij hoog en laag beweren dat ze niks te maken heeft met de vermissing van haar man, maar daar denkt zijn familie toch iets anders over. En ja, wat doe je dan om de zaak op te lossen? Juist, dan laat je een spotje zien in het reclameblok van Dancing with the Stars.

Lees ook:
Hoera: tweede seizoen Tiger King op komst, Carole Baskin wil er geld voor

De dierenactiviste is een van de deelnemers aan de dansshow. Don Lewis wordt sinds 1997 vermist, en werd in 2002 officieel doodverklaard. In docureeks Tiger King beschuldigt Baskins aartsvijand Joe Exotic haar ervan iets met zijn vermissing te maken te hebben gehad. Hij suggereert daarbij zelfs dat Carole haar echtgenoot heeft vermoord en zijn lichaam aan de tijgers in haar natuurpark heeft gevoerd.

Carole Baskin

In het spotje dat maandagavond werd uitgezonden komen de drie dochter van Don, een succesvolle zakenman, aan het woord. Zij zeggen dat ze hun vader missen en antwoorden willen op hun vragen over zijn verdwijning. Dons assistente stelt in het filmpje dat de familie vooral op zoek is naar gerechtigheid, en hun advocaat vraagt het publiek om iets van zich te laten horen als ze meer informatie hebben. De familie looft een beloning uit van 100.000 dollar voor de tip waarmee de zaak wordt opgelost.

Tiger King

De vete tussen de extravagante Joe Exotic en eigenaardige Carole Baskin hield tijdens het begin van de coronacrisis bijna iedereen bezig. De twee rivalen, die een ware hekel aan elkaar hebben, waren stiekem een genot om naar te kijken. En het goede nieuws is: er komt meer. Netflix heeft de rechten op nieuwe afleveringen gekocht. Hoera!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de VIVA-nieuwsbrief

Bron: ANP | Beeld: Lise Steegmans
Lisa woont in Limburg, maar is stiekem een echte Brabantse. Ze houdt van gekke trends en haar guilty pleasure is foute, Nederlandstalige muziek. Ze is misschien dan wel 27, maar van binnen meer een echte oma. Voor VIVA schrijft ze over het laatste nieuws op het gebied van entertainment, series, reizen, seks, films en boeken. Volgen? Dat kan via @lisahoogmoet op Instagram!