Verleidster Ayleen doet bijzondere uitspraak over ‘Temptation Island’

Ayleen Temptation Island

Het kan momenteel twee kanten op: óf dit seizoen van Temptation Island moet echt nog op gang komen, óf de verleid(st)ers moeten nu krampachtig geruchten verspreiden om de kijker wakker te houden. Welke van de twee het ook is, ook Ayleen doet een sappige uitspraak.

We zien natuurlijk in de afleveringen al dat Ayleen steeds verder kan gaan bij Heikki. Of er ook daadwerkelijk iets is gebeurd, moeten we nog even afwachten. De confrontatie tussen ‘ons’ Milou en haar Heikki tijdens het allerlaatste kampvuur ziet er in ieder geval niet al te gezellig uit.

Contact

Tijdens een Instagram Live samen met Monica Geuze laat de verleidster weten dat ze nog stééds contact heeft met Heikki. De dag daarvoor had ze zelfs nog aan de telefoon gehangen met de Belg. Wetende dat Milou voor het programma nogal jaloers was aangelegd, lijkt het dus bijna alsof er wel iets voorgevallen is tussen de twee. Maar daar mocht ze natuurlijk weer net niets over zeggen. Hè, jammer.

VIVA banner

Bron: Grazia | Beeld: RTL
Lisa woont in Limburg, maar is stiekem een echte Brabantse. Ze houdt van gekke trends en haar guilty pleasure is foute, Nederlandstalige muziek. Een grote droom is dan ook om een keer naar de Toppers te gaan, maar tot die tijd moet ze het doen met haar slechte afspeellijst op Spotify. Voor VIVA schrijft ze over het laatste nieuws op het gebied van entertainment, series, reizen, seks, films en boeken.