Babynieuws galore: ‘Baby Kim en Kanye kan elk moment komen’

Het lijkt niet lang meer te duren voordat Kim Kardashian en Kanye West hun vierde kind in de armen hebben. Volgens TMZ is de bevalling van de surrogaatmoeder van het stel begonnen.

Bronnen van de site melden dat Kanye en Kim donderdagavond naar het ziekenhuis zijn gekomen om bij de geboorte van hun zoon te zijn. Het is het tweede kind van het echtpaar dat via een surrogaatmoeder wordt geboren. Bij haar eerste twee zwangerschappen kreeg Kim te maken met complicaties, waardoor het haar werd afgeraden zelf nog kinderen te dragen.

North West, thuis best

Kim en Kanye zijn al ouders van dochters North (5) en Chicago (zestien maanden) en zoon Saint (3). De twee hadden het geslacht van hun vierde telg eigenlijk geheim wilde houden, maar North was iets te loslippig op het schoolplein, zo vertelde Kim eerder in de realityserie van de familie, Keeping Up With The Kardashians.

Thank u, next

Over die realityserie gesproken, vandaag werd ook bekend dat Ariana Grande te zien in de komende aflevering van Keeping Up With The Kadashians. De zangeres oefent in de realityserie met Kris Jenner, die een rolletje had in de videoclip van Thank U, Next.

In een clipje dat zender E! donderdag deelde, is te zien hoe Ariana de choreografie voor de clip doorneemt met Kris. Daarbij benadrukt de muzikante dat de 63-jarige ‘momager’ haar eigen draai mag geven aan haar rol.

De realityshow loopt flink achter op de werkelijkheid. De clip van Ariana kwam al eind november uit. De veelgeprezen video was een hommage aan verschillende films met vrouwen in de hoofdrol, waaronder Mean Girls, Bring It On en Legally Blonde. In een uit Mean Girls nagespeelde scène treedt Ariana op en filmt Kris dat fanatiek, zoals de moeder (Amy Poehler) van Regina George (Rachel McAdams) dat doet in de film.

Bron: ANP, beeld: Getty Images

 

VIVA's Lise gelooft in een poederroze planeet ergens hier ver, ver vandaan, waar Justin Bieber en Idris Elba samen president zijn en het altijd glitter giet. Zolang die planeet nog niet gevonden is, houdt Lise zich bezig met millennial perikelen en entertainment. VĂ©Ă©l entertainment. Wil je me volgen op insta? @lisejasmijn, dan kan ik ook zien wie jij bent.