Babynieuws: Noortje Herlaar en Barry Atsma ouders geworden van een meisje

Acteurs Noortje Herlaar en Barry Atsma hebben een dochter gekregen. Het kindje is kerngezond, laat het koppel woensdag via hun agentschap weten.

‘We zijn ongelooflijk dankbaar en genieten volop van dit kleine wonder’, meldt het tweetal aan BuzzE.

Onherkenbaar in beeld

Noortje en Barry hebben het meisje Bobbi genoemd. Vandaag brachten ze een gezinsfoto naar buiten. ‘We willen de media graag vriendelijk verzoeken de privacy van onze dochter en haar zussen Zoë en Charley te respecteren’, vragen zij met klem. ‘Wij willen niet dat zij herkenbaar te zien zijn in de media. Zelf kiezen we er ook voor om geen foto’s van hen te plaatsen waarop zij te herkennen zijn.’ Het koppel hoopt dat het meisje ‘in alle rust kan opgroeien’.

Knielen op een bed violen

Het is voor de 33-jarige Noortje haar eerste kind. Barry (45) heeft al twee kinderen uit een eerdere relatie. De twee acteurs zijn ruim drie jaar samen. Ze leerden elkaar in 2015 kennen op de set van de speelfilm Knielen op een bed violen.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de VIVA-nieuwsbrief.

Jessica heeft een zwak voor (salsa)dansen, gekke taalfeitjes en de Spaanse cultuur. Voor VIVA schrijft ze over human interest, entertainment, reizen, liefde, seks, eten en al het andere wat haar bezighoudt.