Babynieuws! Oscar Aerts wordt voor de tweede keer vader

Na een paar flinke tegenslagen op het gebied van zijn gezondheid, heeft Oscar Aerts prachtig nieuws. Hij en zijn geliefde Jessica zijn in verwachting van hun tweede kindje!

De voormalig GTST-acteur maakt het blijde nieuws bekend met een schattig filmpje op Instagram. Hierin wordt duidelijk dat het stel ook al weet wat het geslacht wordt van hun tweede spruit. ‘Ik krijg een broertje!’, horen Eli Benja, het oudste zoontje van Oscar, roepen in de camera. Bij de video plaatst de trotse papa een blauw hartje.

Fantastisch

Onder de post stromen de felicitaties binnen voor het gezin. ‘Ah wat fantastisch, gefeliciteerd!’, luidt een van de reacties. Sarah Chronis reageert met de woorden: ‘Wat geweldig! Gefeliciteerd toppertjes!!!’

Op 30 augustus 2016 werden Oscar en Jessica al de trotse ouders van Eli Benja. Wanneer ze hun tweede kindje precies verwachten, is nog niet bekend.


Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de VIVA-nieuwsbrief.

Beeld: ANP
Elle (19) heeft een passie voor mode, muziek, fotografie en koken. Voor VIVA.nl schrijft ze over liefde, trends en alles wat de millennial bezighoudt. En ze is altijd op zoek naar mooie tijdschriften voor aan haar muur.