Joey klapt uit de school: ‘Gaby en ik hadden seks op 24-uursdate’

Bachelorette

Spoiler-alert: Bachelorette-fans kunnen in de laatste aflevering aanschouwen hoe een hevig geëmotioneerde Gaby Blaaser (34) haar allerlaatste roos uitreikt aan Joey Vanherle (25). 

Dat deed ze nadat ze een broeierige 24-uursdate achter de rug hadden op hun Zuid-Afrikaanse hotelkamer. Waar Joey in de aflevering zelf nog verkondigde dat op die hotelkamer vooral goed werd gesproken en ‘geknuffeld’, blijkt nu dat je ‘knuffelen’ breed kunt interpreteren. In de Bachelorette-podcast van Kiki van Düren geeft de Limburger toe dat hij en Gaby die avond wel degelijk met elkaar naar bed zijn geweest.

Dé vraag

Kiki stelt de vraag die op ieders lippen brandt: wát gebeurde er toen het gordijntje dichtging? Joey kleurt rood, begint te stamelen en kan na enig aandringen iet meer omheen: ze hebben seks gehad. “We hebben eerst een drankje gedaan, op bed gezeten en zaken besproken die we op de camera niet wilden bespreken, gewoon privédingen. En daarna werd het héél privé, ja…”

Dat moet een bittere pil zijn voor Niek. Hij had namelijk de volgende dag een 24-uursdate met Gaby en besloot de bachelorette alle ruimte te geven toen ze snikkend aangaf het allemaal niet meer te weten. Dat pleitte voor hem, maar toch koos ‘Gaab’ in de finale voor haar favoriet van het eerste moment.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de VIVA-nieuwsbrief.

Bron: YouTube/Kiki van Düren. Beeld: Videoland still
Viva’s Susan wilde ooit Carrie Bradshaw worden, maar heeft nog steeds geen New Yorks brownstone-appartement, geen Manolo Blahniks en geen walk-in closet. Wél een huis in hartje Utrecht en vriendinnen die altijd ruzie maken over wie Miranda, Charlotte, Samantha of Carrie is. Houdt enorm van mensen die zichzelf niet te serieus nemen en nadrukkelijk níet van huidkleurige panty’s en mannen die salsa dansen. @susandalstra