De Bambi-pose is de nieuwste trend op Instagram

bambi pose

De duck face, thigh gap, finger mouthing, fish gaping: het zijn allemaal poses die door middel van Instagram in het leven zijn geroepen. En de wereld op Instagram gaat vliegensvlug. Vergeet daarom eerder genoemde standjes en zeg hallo tegen de allernieuwste hype: de Bambi-pose.

Fijn voordeel van de Bambi-pose is dat iedereen ‘m kan en je niet heel lenig hoeft te zijn. Je gaat namelijk – net als een hertje – op je knieën zitten, houd je rug recht en duwt je billen lekker nonchalant naar achter. Voor de echte kenners: inderdaad, bij deze pose komen je thigh brows goed tot uiting. Wil je echt voor de likes gaan? Doe de Bambi-pose dan in bikini of badpak.

A post shared by Lucy Watson (@lucywatson) on

A post shared by Elisa J. (@elisajohnson) on

A post shared by Bridget Bahl (@bridgethelene) on

A post shared by Monica Geuze (@monicageuze) on

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on

Wil je niets meer missen van VIVA? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale lente-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10.

VIVA's Lise gelooft in een poederroze planeet ergens hier ver, ver vandaan, waar Justin Bieber en Idris Elba samen president zijn en het altijd glitter giet. Zolang die planeet nog niet gevonden is, houdt Lise zich bezig met millennial perikelen en entertainment. Véél entertainment. Wil je me volgen op insta? @lisejasmijn, dan kan ik ook zien wie jij bent.