Bang om in een zwart gat te vallen? De Vlaamse ‘De Mol’ gaat ook bijna van start!

De Mol Vlaanderen

Het einde van onze ‘Wie is de Mol?’ komt helaas al bijna in zicht (9 maart is de finale al, huilen). Voordat je ontwenningsverschijnselen krijgt – ‘moet. de. Mol. ontmaskeren.’ – is het tijd om op zoek te gaan naar een alternatief. En laat de Vlaamse variant van ons favoriete programma nu nét een spannende aankondiging hebben gedaan.

Let op: spoilers!

Want nu niet één, maar twee kandidaten het spel moesten verlaten, gaat het ineens behoorlijk hard. Met nog maar drie deelnemers en natuurlijk de Mol in het spel, hebben we slechts twee afleveringen en de finale om ons zoet te houden. Gelukkig zijn daar onze zuiderburen met een gloednieuw seizoen van ‘De Mol’.

‘Jij weet niets’

In Vlaanderen verschenen eerder deze week namelijk overal posters met de namen van oud-Mollen met daarbij de tekst ‘… weet niets’. Spannend! Vervolgens wanneer je naar de website gaat www.jijweetniets.be (goed gevonden, vinden wij) komt er een grote aftelklok in beeld.

Onbekende deelnemers

Even een korte samenvatting: in Vlaanderen heet het populaire programma ‘De Mol’ en waar we in Nederland nu tegenwoordig BN’ers als kandidaten hebben, zijn het in België nog steeds onbekende deelnemers. Geen paniek dus dat je niemand kent. Vorig jaar was een priester ‘De Mol’ (holy moly) en begon het seizoen met een opdracht waarin iedereen levend (!) begraven was. Leuk detail: onze variant is gebaseerd op de succesformule van de Vlaamse versie. Alvast een voorproefje? Bekijk dan onderstaande video van vorig seizoen.

Bron: Newsmonkey | Beeld: Still uit trailer
Lisa woont in Limburg, maar is stiekem een echte Brabantse. Ze houdt van gekke trends en haar guilty pleasure is foute, Nederlandstalige muziek. Een grote droom is dan ook om een keer naar de Toppers te gaan, maar tot die tijd moet ze het doen met haar slechte afspeellijst op Spotify. Voor VIVA schrijft ze over het laatste nieuws op het gebied van entertainment, series, reizen, seks, films en boeken.