Be aware: deze films verdwijnen binnenkort van Netflix

Netflixlijstje

Deze zeven films geven je weer een reden om te bingen, want binnenkort kun je ze niet meer zien op Netflix. Wij hebben ze voor je op een rijtje gezet.

 

1. EASTERN PROMISES

Een vroedvrouw raakt gefascineerd door een onder haar handen overleden tienermoeder. Later raakt ze verstrikt in de Russische maffia. Tot en met 9 maart.

 

2. ATTACK THE BLOCK

Als wolfachtige aliens in een Londense achterbuurt beginnen huis te houden, ontpopt een stel straatschoffies zich als, een verre van standaard, helden. Tot en met 9 maart.

 

3. THE GOOD GIRL

Een getrouwde verkoopster stort zich in een stiekeme relatie met haar veel jongere collega, die haar leven compleet overhoop haalt. Tot en met 9 maart.

 

4. THE UPSIDE OF ANGER

Het leven van een vrouw stort in als haar man ervandoor gaat met een ander. Ze grijpt naar de fles en maakt zo kennis met een uitgerangeerde honkballer. Tot en met 9 maart.

 

5. BLACK DEATH

Eén dorpje is als enige in het middeleeuwse Engeland niet getroffen door de builenpest. Hekserij, weet een legertje huurlingen dat eropaf gaat. Tot en met 9 maart.

 

6. THOR: THE DARK WORLD

Superheld Thor wordt zo effectief in het nauw gedreven door een schurkachtige elf, dat hij de handen ineen moet slaan met zijn verraderlijke stiefbroer Loki. Tot en met 12 maart.

 

7. MARGIN CALL

Een verzekeringsbank verkoopt al jaren riskante investeringen en de financiële reserve is op. De hoge pieten moeten verzinnen hoe ze zich hieruit gaan redden. Tot en met 12 maart.

 

Meer kijkinspiratie? Check Superguide.nl

 

Wil je niets meer missen van VIVA? Neem een abonnement. Klik hier voor onze speciale aanbiedingen.

Bron Superguide | Beeld Shutterstock

Marjolein woont in de stad (Amsterdam) maar hunkert naar de natuur. En als ze een tijdje door de duinen heeft gestruind, verlangt ze weer naar de stad met z'n knallende energie. Ze vindt de menselijke psyche rete-interessant en schrijft daarom graag op Viva over waarom we de dingen doen die we doen, waar we naar verlangen en hoe die grijze massa van ons werkt. Want eigenlijk zijn we maar gekke (en daarom interessante!) wezens.