Goed nieuws voor iedereen met belangst: iPhone komt met een handige functie

iPhone functie

Krijg je bij de woorden ‘bel me maar even’ al spontaan stressvlekken in je nek? En druk je onbekende nummers sowieso altijd weg? Dan heeft iPhone aan je gedacht. Het merk komt namelijk met een hele handige nieuwe – soort van dan – functie.

Want dat grote vlak op je telefoon kun je soms maar lastig wegdrukken. Zeker als je lichtelijke paniek krijgt en daardoor in alle stress op de verkeerde knop drukt. Aaah!

Swipe weg

Net als met Whatsapp-berichten zal het telefoongesprek slechts als een soort klein bericht binnenkomen. Makkelijk weg te swipen of drukken dus. Met de nieuwste update iOS 13 heb je het handige snufje al op je telefoon. Android-gebruikers hebben dit trouwens al een hele tijd, dus mocht je deze telefoon hebben weet je hoe fijn het is. Bye bye ongemakkelijke telefoongesprekken.


VIVA banner

Bron: Grazia | Beeld: iStock
Lisa woont in Limburg, maar is stiekem een echte Brabantse. Ze houdt van gekke trends en haar guilty pleasure is foute, Nederlandstalige muziek. Een grote droom is dan ook om een keer naar de Toppers te gaan, maar tot die tijd moet ze het doen met haar slechte afspeellijst op Spotify. Voor VIVA schrijft ze over het laatste nieuws op het gebied van entertainment, series, reizen, seks, films en boeken.