Bella Thorne plaatst eigen naakfoto’s om hacker voor te zijn

Bella Thorne

Bella Thorne heeft de touwtjes in handen genomen toen een hacker haar naaktfoto’s wilde verspreiden. De voormalig Disneyster wilde zich niet langer laten leiden door deze man en plaatste de foto’s zelf op Twitter.

Op het platform schreef ze: ‘Fuck jou en de macht die je over mij denkt te hebben. Ik ga hierover schrijven in mijn volgende boek.’ Daarbij plaatste ze meerdere screenshots van zijn sms’jes en topless foto’s. ‘In de laatste 24 uur ben ik bedreigd met mijn eigen naaktfoto’s. Ik voel me vies, ik voel me bekeken, ik heb het gevoel dat iemand hetgeen ik met een speciaal persoon wilde delen heeft weggenomen.’

FBI

De actrice identificeerde de hacker niet, maar meldde wel dat de FBI hem een bezoekje zal brengen. ‘Te lang heb ik een man me laten gebruiken, ik ben het zat. Ik zet dit op Twitter omdat het mijn eigen beslissing is, nu kan je me niks meer afnemen. Ik slaap vanavond beter, wetende dat ik jouw macht over mij heb teruggenomen. Je kan mijn leven niet controleren.’ Yes Bella.

Bron: ANP | Beeld: Getty Images
Lisa woont in Limburg, maar is stiekem een echte Brabantse. Ze houdt van gekke trends en haar guilty pleasure is foute, Nederlandstalige muziek. Ze is misschien dan wel 27, maar van binnen meer een echte oma. Voor VIVA schrijft ze over het laatste nieuws op het gebied van entertainment, series, reizen, seks, films en boeken. Volgen? Dat kan via @lisahoogmoet op Instagram!