Berichtje! De eerste beelden van ‘Love Island NL’ zijn hier

Love Island-koppel bij elkaar

Love Island Australia was mwah. De personages niet mega boeiend, de liefdes tot op het laatste moment niet vlammend en daardoor kabbelde het hele seizoen maar wat voort. Gelukkig is er goed nieuws voor alle fans van het programma: de eerste beelden van Love Island NL zijn hier!

Lees ook:
Deze Love Island-deelneemster is opnieuw gevraagd om mee te doen aan volgend seizoen

Ja, zet je schrap voor heel wat ‘berichtje!’ en drama, want Holly en Viktor zijn klaar om de eilanders te verwelkomen. Ja, corona zou je denken, maar de hele crew is gewoon weer afgereisd naar Spanje voor de opnames.

Love Island NL

En met Verhulst als presentator betekent dat dus ook dat onze Zuiderburen weer van de partij zijn. Lang hoef je in ieder geval niet meer te wachten, want vanaf 31 augustus gaat het nieuwe seizoen van Love Island NL alweer van start. En Holly heeft in ieder geval al goed ingeslagen, zo zien we in het filmpje.

Tekst gaat verder onder de video.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Nog maar 3 weken tot Love Island! Ben jij er al klaar voor? 😍 #LoveIsland

Een bericht gedeeld door Videoland (@videolandonline) op

Maatregelen

Maar hoe doen ze dat dan met de maatregelen, zul je misschien denken. Een woordvoerder liet eerder weten: ‘Er wordt een protocol opgesteld op basis van wat op dit moment geldt in België en Nederland én de maatregelen in Spanje, het land van opname.’ Moet dus goed komen!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de VIVA-nieuwsbrief

Bron: Grazia | Beeld: RTL
Lisa woont in Limburg, maar is stiekem een echte Brabantse. Ze houdt van gekke trends en haar guilty pleasure is foute, Nederlandstalige muziek. Ze is misschien dan wel 27, maar van binnen meer een echte oma. Voor VIVA schrijft ze over het laatste nieuws op het gebied van entertainment, series, reizen, seks, films en boeken. Volgen? Dat kan via @lisahoogmoet op Instagram!