Beschuit met…: Channah en Quentin onthullen geslacht tweede kindje

Channah Quentin tweede kindje

Gisteren was het moment voor Channah en Quentin eíndelijk daar. Ze konden met de hele wereld delen wat het geslacht van hun tweede kindje gaat worden. Het Temptation-koppel onthult namelijk in een video of ze een jongetje óf een meisje verwachten.

Lees ook:
Temptation-Channah en Quention vertellen in vlog alles over tweede kindje

En het is de eer aan zoontje Tiger om de gender reveal-taart aan te snijden. Krijgt de kleine man een broertje of zusje? De ouders spreken voorzichtig hun voorkeur uit voor hun meisje, maar een speelmaatje in de vorm van nog een zoontje voor hun kleine spruit lijkt ze ook wel wat.

Tweede kindje Channah Quentin

En het wordt een… meisje! Quentin laat blij weten: ‘We krijgen een meissie. Top, wij zijn klaar met kinderen maken. Ik hoop alleen niet dat ze het karakter krijgt van Channah, want dan hebben we een probleem…’ Geen verdere gezinsuitbreiding dus meer na de komst van hun dochtertje, dat is wel duidelijk.

Gelijk doorpakken

Hoewel de kleine Tiger nog geen jaar oud is, vonden Channah en Quentin het een logische keuze om al snel voor een tweede te gaan. In een video vertelde het stel eerder: ‘We hadden het erover: wanneer neem je nou eigenlijk een tweede? Kun je dat doen met vier jaar ertussen of gelijk doorpakken? (…) Straks is Tiger naar school en dan heb je net weer een beetje je leven terug.’

Flippen

Hoe bracht Channah het nieuws eigenlijk aan Quentin over? ‘Ik heb jou geappt! Met die foto van die test. Ik durfde niks te zeggen..’ Quentin lacht: ‘Jij dacht dat ik zou flippen, maar ik reageerde heel leuk.’ Vervolgens regelde Quentin een bos bloemen en een romantisch diner.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de VIVA-nieuwsbrief

Bron: Boulevard | Beeld: Brunopress
Lisa woont in Limburg, maar is stiekem een echte Brabantse. Ze houdt van gekke trends en haar guilty pleasure is foute, Nederlandstalige muziek. Ze is misschien dan wel 27, maar van binnen meer een echte oma. Voor VIVA schrijft ze over het laatste nieuws op het gebied van entertainment, series, reizen, seks, films en boeken. Volgen? Dat kan via @lisahoogmoet op Instagram!