Top 5 best gelezen artikelen – week 27

artikelen

We hebben de best gelezen artikelen voor je op een rij gezet, zodat je up to date je weekend kan beginnen.

1. Eigenaardigheden van kinderen

Uren kijken naar filmpjes waarin surprise-eieren worden uitgepakt, nooit ergens naartoe willen zonder emmer of praten met een denkbeeldig vriendje. VIVA-forummers vertellen over de eigenaardigheden van hun kinderen.

Eigenaardigheden van kinderen

2. Fajah Lourens: ‘Mensen verwachten nu dat mijn lijf er altijd perfect uitziet’

Als iemand weet wat buiten adem zijn betekent, is het Fajah Lourens (35) wel. Ze racet door het leven als dj, producer én fitgirl. Ze schreef zelfs een boek over haar actieve lifestyle: ‘Killerbody dieet’. Al heeft ze privé juist rust gevonden. ‘Ik wilde altijd meer, terwijl ik nu ook stil kan staan en blij ben met mijn carrière.’

cb fajah

3. Drie tips tegen een burn-out

Pauline van der Veeken, oprichter van The Happiness Factory, helpt ambitieuze mannen en vrouwen om zich krachtig te voelen en succesvol te zijn, zowel in werk als privé. Dit zijn haar drie tips om een burn-out te voorkomen.

tips tegen een burn-out
4. Nieuw voor Nynke: Plannen

“Kinderen? Het is gewoon een kwestie van goed plannen.” Hoe vaak mensen dat wel niet tegen Nynke gezegd hebben… Ze zou er graag iets aan willen toevoegen.

VivaNynke_blogger

5. Wiet als medicijn

‘I wanna be a hippy and I wanna get stoned!’ Toch is stoned worden niet de enige reden waarom mensen wiet roken. Het wordt ook door artsen voorgeschreven vanwege de medicinale werking van de drug.

wiet als medicijn