Top 5 best gelezen artikelen – week 3

artikelen

Heb je het deze week druk gehad en had je daardoor geen tijd om VIVA.nl te checken? No worries, we zetten de artikelen die je echt niet gemist mag hebben op een rijtje.

1. Vlieg je binnenkort met Ryanair? Dit is er veranderd in de regels voor handbagage

Bij Ryanair moest je altijd al goed opletten qua afmetingen van je handbagage. Was het ding te groot, dan had je grote kans dat je bij moest betalen. Vanaf vandaag zijn er nog strengere regels in werking gesteld omtrent je koffers.

2. In bad met je lievelingseten: deze bruisbal ruikt naar pizza

Pizza is het ultieme comfort food. Makkelijk en snel na een lange werkdag, perfect voor een luie zondag en lekker op alle dagen ertussen. Zou jij ook iedere dag pizza kunnen eten?

3. VIDEO: Dit zijn ze dan: de 4 koppels die meedoen aan Temptation Island 2018

Tv-zender VIJF weet wel hoe je de spanning opbouwt. Nadat de Belgische zender eerder de mannelijke en vrouwelijke verleiders van Temptation Island 2018 bekendmaakte, is nu ook duidelijk geworden welke vier koppels er meedoen aan het programma. Maak kennis met Tim en Deborah, Kevin en Megan, Jeremy en Vanessa en Mezdi en Daniëlle.

4. Local Daphne verklapt de beste plekken van Lissabon

Daphne Schipper (21) verhuisde voor haar studie Global Design naar Portugal. Inmiddels kent ze de beste plekken van Lissabon.

5. Hats-nie? Zó gevaarlijk is het om je nies in te houden

Moet je niezen? Hoe vervelend een niesbui in het bijzijn van anderen ook is; het is allesbehalve verstandig je nies in te houden door je neus of mond te sluiten. Een 34-jarige man uit het Britse Leicester probeerde het onlangs op die manier, waardoor hij nu een gaatje in zijn keel heeft. Oeps…

Wil je niets meer missen van VIVA? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale aanbieding: 10 nummers voor slechts €10.

Beeld iStock