Top 5 best gelezen artikelen – week 35

artikelen

Heb je deze week druk en had je daardoor geen tijd om VIVA.nl te checken? No worries, we zetten de artikelen die je echt niet gemist mag hebben op een rijtje.

1. De winactie der winacties: maak kans op een leven lang gratis nacho’s

Ben jij de aller-allergrootste nachofan die er bestaat? Zo groot, dat je er eigenlijk nooit genoeg van krijgt? Dan is deze winactie voor jou absoluut the dream.

gratis nacho's

2. Waarom je jezelf in de spiegel wel leuk vindt, maar op de foto niet

Herken je dat? Dat je voordat je de deur uitstapt nog even een blik in de spiegel werpt en jezelf er prima uit vindt zien, maar zodra er later een foto van je wordt gemaakt, je totaal niet tevreden bent. Je bent niet de enige, verre van zelfs. Maar waarom is dat eigenlijk zo?

3. Kruisverhoor

Elke week deelt een lezer de avonturen van zijn of haar geslachtsdeel in woord én beeld. Deze week: Sasha (27): ‘Ik heb ooit een trio gehad met een heteroseksueel stel’.

4. Sander Kok: ‘Taal kan zo erotisch zijn’

Wie is toch die knappe kop die ineens bij De slimste mens opdook? Sander Kok (35), aangenaam. Internationaal model. Maar bovenal: literair talent. Met lovende kritieken voor zijn debuutroman Smeltende vrouw en Herman Brusselmans als grootste fan.

5. Deze films en series zijn vanaf september te zien op Netflix

September is aangebroken. En bij een nieuwe maand, horen automatisch ook nieuwe Netflixseries. Wij zetten de films en series die vanaf september in Nederland beschikbaar zijn, voor je op een rijtje.

Wil je niets meer missen van VIVA deze zomer? Profiteer nu van onze speciale aanbieding: 10x VIVA voor maar € 10

Beeld iStock