Top 5 best gelezen artikelen – week 7

artikelen

Heb je het deze week druk gehad en had je daardoor geen tijd om VIVA.nl te checken? No worries, we zetten de artikelen die je echt niet gemist mag hebben op een rijtje.

1. Vergeet gezelschapsspelletjes: met dit stuk speelgoed kan je puisten uitknijpen

Ben jij stiekem verslaafd aan puistenfilmpjes en speel je graag spelletjes? Dan hebben wij het ideale speelgoed voor jou gevonden.

2. Droomvacature: je kunt nu flamingo’s verzorgen op de Bahama’s

We hebben er behang, schilderijen, knuffels en kussens van. Kortom: we zijn gek op flamingo’s. Is de roze vogel jouw lievelingsdier en zou je het toevallig ook niet vervelend vinden om te verhuizen naar een Caraïbisch eiland? Dan hebben we wellicht jouw droombaan gevonden.

3. 10 films die je niet mag missen als je Fifty Shades geweldig vindt

Afgelopen week werd het wachten ein-de-lijk beloond: Fifty Shades Freed is vanaf nu te zien op het witte doek. Als echte fan heb je ‘m waarschijnlijk al gezien en heb je behoefte aan meer van dit soort films. Goed nieuws, want er ís meer als je geen genoeg kunt krijgen van sexy scènes à la Fifty Shades.

4. 7 sexy kiekjes van onze mannelijke schaatsers zónder dat oncharmante schaatspak

Nu de Nederlandse schaatsers op de Olympische Spelen medaille na medaille binnenslepen, zitten we natuurlijk vol spanning aan de buis gekluisterd (NPO1 is alles wat we deze dagen nodig hebben). Maar laten we eerlijk zijn: tussen het checken van de tijden door, wordt er ook geregeld naar de afgetrainde lichamen van de sporters gegluurd. Want tja, dat mannelijke schaatsvolk van ons is zeker niet verkeerd om naar te kijken.

5. Chocola eten en betaald krijgen: chocoladebedrijf zoekt proevers

Chocola eten en er betaald voor krijgen: het klinkt bijna te mooi om waar te zijn. Toch is het een heuse baan, waarop je nu kunt solliciteren.

Wil je niets meer missen van VIVA? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale aanbieding: 10 nummers voor slechts €10.

Beeld iStock