Dit zijn de best verkochte boeken van 2019

best verkochte boeken 2019

Wil je meer gaan lezen, maar weet je niet waar te beginnen? Start dan met een van de best verkochte boeken van 2019, dan zit je altijd goed. Stichting Collectieve Propaganda van het Nederlandse Boek (CPNB) heeft de honderd best verkochte boeken van Nederland bekend gemaakt. 

Lucinda Riley

Koningin van de lijst is Lucinda Riley, auteur van De zeven zussen-reeks. Zij is voor het tweede opeenvolgende jaar het best verkochte boek van Nederland geworden. Ook leuk voor Riley: vier andere delen uit De zeven zussen-serie staan ook in de top-10: op de vierde, vijfde, zevende en tiende plaats. Daarnaast staan er nog zes boeken van Riley in de top-100 van boekenstichting CPNB.

Grand Hotel Europa

Het best verkochte Nederlandse boek, Grand Hotel Europa van Ilja Leonard Pfeijffer, staat op de tweede plaats, De meeste mensen deugen van historicus Rutger Bregman neemt de derde plaats in.

Top 10 best verkochte boeken 2019

  1. De zeven zussen – Lucinda Riley
  2. Grand Hotel Europa – Ilja Leonard Pfeijffer
  3. De meeste mensen deugen – Rutger Bregman
  4. De zeven zussen. Storm – Lucinda Riley
  5. De zeven zussen. Maan – Lucinda Riley
  6. Façade – Esther Verhoef
  7. De zeven zussen. Schaduw – Lucinda Riley
  8. Rinkeldekink – Martine Bijl
  9. Otmars zonen – Peter Buwalda
  10. De zeven zussen. Parel – Lucinda Riley

De volledige top 100 kun je hier bekijken.

VIVA's Lise gelooft in een poederroze planeet ergens hier ver, ver vandaan, waar Justin Bieber en Idris Elba samen president zijn en het altijd glitter giet. Zolang die planeet nog niet gevonden is, houdt Lise zich bezig met millennial perikelen en entertainment. Véél entertainment. Wil je me volgen op insta? @lisejasmijn, dan kan ik ook zien wie jij bent.