Jouw beste dag van de week? Dit zegt je sterrenbeeld

beste dag sterrenbeeld

Je kunt nu eenmaal niet de hele week pieken. De een start vol goede moed op maandag, terwijl de ander juist wat langzamer op gang komt. Maar wist je dat je sterrenbeeld ook heel wat kan zeggen over jouw beste dag?

Lees ook:
Aha: dit zijn de slechtste eigenschappen die bij jouw sterrenbeeld horen

Ja we weten, heel wetenschappelijk verklaard is het niet. Maar best handig om te weten toch, op welke dag jij juist kan pieken en op welke je beter even de boel de boel kunt laten? Zo kun je misschien ook net even die belangrijke meeting verschuiven naar jouw ideale moment in de week en dan echt knallen.

Beste dag sterrenbeeld

Zo is namelijk maandag de beste dag voor de Kreeft. De Ram en Schorpioen gaan ook lekker op de start van de week, maar dan net één dag later: dinsdag is namelijk het moment om te pieken voor deze sterrenbeelden. Ben je Maagd of Tweeling? Dan is woensdag jouw lucky day.

Weekend

Meer richting het eind van de week komt juist hét moment voor de Boogschutter en Vissen. Zij hebben donderdag hun beste dag. De Stier en de Weegschaal gaat heel lekker op de vrijdag en wat wil je ook, zo net voor het weekend. De echte gelukszoekers zijn de Waterman en Steenbok. Zij pieken op zaterdag en laat dat nu net de dag zijn waarop je alle tijd hebt om ruimte te maken voor je plannen. Leeuw? Dan is zondag de gelegenheid om jouw geluk te beproeven.

Veranderingen 2020

Een nieuw jaar, dus veel veranderingen? Voor de onderstaande sterrenbeelden is die kans groot! Voor sommige veranderingen moet je zelf keihard werken, andere vallen zomaar in je schoot. Als je tot een van deze lucky sterrenbeelden behoort, kun je in 2020 op die laatste categorie rekenen.
Banner

Bron: Libelle | Beeld: iStock
Lisa woont in Limburg, maar is stiekem een echte Brabantse. Ze houdt van gekke trends en haar guilty pleasure is foute, Nederlandstalige muziek. Ze is misschien dan wel 27, maar van binnen meer een echte oma. Voor VIVA schrijft ze over het laatste nieuws op het gebied van entertainment, series, reizen, seks, films en boeken. Volgen? Dat kan via @lisahoogmoet op Instagram!