Betaalbaar en origineel

Kleding kopen vind ik lastig. Je wijkt toch al snel uit naar de Zara, H&M en de andere bekende kledingwinkels. Ook moet je het maar doen met de huidige mode, en als die je niet bevalt heb je pech, want veel anders is er vaak niet te vinden.

Gelukkig zijn de webshops tegenwoordig lekker in opkomst. Veel winkels verkopen de bekende merken, maar er zijn ook een aantal die een meer originele collectie hebben.

Betaalbaar en origineel
Eén van die webshops is Ydence. De 20-jarige eigenaresse heeft naar eigen zeggen een gat in de markt gevonden door mooie stoffen, zoals zijde, groot in te kopen zodat de uiteindelijke prijs van de kledingstukken zeer betaalbaar is.

Ze ontwerpt de kleding zelf en dus is de kans niet groot dat je iemand anders tegenkomt die met hetzelfde jurkje rondloopt. Het is ook mogelijk om een stuk in jouw favoriete kleur te bestellen of het op maat te laten maken.

Luxe voor weinig
Op 2nd Hand Brand kun je voor een lief prijsje een grote stapel tweedehands kleding bij elkaar shoppen. Je vindt er vooral de merken van het midden- en hoog segment, zoals Fillipa K en Laundry Industry, maar ook Gucci en Christian Louboutin. Kleding die normaal misschien iets te onvriendelijk is voor je portemonnee, maar die dankzij dit concept een stuk beter te betalen is.

Heb je zelf een overvolle kledingkast die nodig wat leger moet? Je kunt je jurkjes, schoenen en andere spullen ook zelf te koop zetten op de website. Kun je weer geld bijeen verzamelen om je collectie aan te vullen.

Kennen jullie nog (vrij) onbekende webshops met leuke kleding? Laat maar weten :) !

CC foto: Nesster