Beter een modegek…

…dan zomaar een idioot! Spannend, mijn eerste blog op Viva.nl. Ik ga jullie tijdens het bloggen op de hoogte houden van de leukste mode online. Maar eerst mezelf even netjes voorstellen.

Over mezelf
Ik ben 24, en ben gek op mode & online shoppen. Ik ben oprichtster van Fashionchick.nl, woon samen met Mark in Almere, mét Jack Russel genaamd Shampoo… en ik wil liever terug naar Amsterdam ;) .
Verder houd ik van vrienden, een wijntje, en terrasjes pakken… even iets gezelligs!

Online shoppen
Geen overvolle kledingrekken of lange rijen bij paskamers meer… Online shoppen is niet meer weg te denken, het is helemaal in. Wat je ook wilt hebben, noem maar op, het is online verkrijgbaar!

Maar hoe vind je nou de leukste mode? Hoe vind je je weg tussen al die online shops (er er komen er elke dag nieuwe bij)! En hoe weet je dat een webshop betrouwbaar is? Al deze vragen stonden in mijn scriptie, zo’n drie jaar geleden. De oplossing was Fashionchick.nl en dat heb ik toen ook opgericht. En nu, ruim twee jaar later, is het een groot succes!

Fashionchick.nl
Fashionchick.nl is de grootste online winkelstraat van Nederland. Via ons kun je doorklikken naar de webshop zelf om het product direct online te bestellen. Daarnaast is het ook nog de eerste social online shopping site. Naast een verzameling van de leukste, hipste en beste webshops is er ook veel interactie op Fashionchick. Je kunt een profiel aanmaken, vriendinnen worden met andere online shoppers en kleding in je virtuele kledingkast hangen! Ook kun je reacties achterlaten bij artikeltjes en kletsen in het forum: het kippenhok! Super leuk, al zeg ik het zelf ;) .

Mode
Als oprichtster van Fashionchick.nl ben ik natuurlijk dagelijks bezig met mode en dit wil ik graag met andere vrouwen (jullie) delen! Daarom ga ik deze maand elke week de leukste online te shoppen mode voor jullie bij elkaar zoeken, passend bij het modethema van het blad Viva! En dan niet alleen maar ‘high fashion’ (te dure kleding die je altijd in bepaalde magazines ziet), maar juist normale, betaalbare maar super leuke fashion (let op: smaken verschillen)! Ik heb er zin in!

CC foto: privébezit