Beter laat dan nooit: Geri Horner biedt excuses aan voor verlaten Spice Girls

geri

De reünie van de Spice Girls kwam, zag en overwon. Vanaf het moment dat de grote hereniging werd aangekondigd, heeft de meidengroep het nieuws gedomineerd. Maar die periode lijkt nu voorbij; afgelopen zaterdag vond het laatste optreden plaats en deed Geri Horner aka Ginger Spice nog een laatste duit in het roemruchte zakje. Ze bood haar excuses aan voor het verlaten van de groep.

Geheel in stijl sloten Geri, Mel B, Emma en Mel C afgelopen zaterdag hun grande tour af in het Wembley-stadion. Daar werd gezongen én gehuild, want hiermee is het laatste hoofdstuk van het Spice Girls-sprookje definitief ten einde gekomen. Voor Geri een mooi moment om tijdens de shot nog even terug te komen op haar ‘uitstapje’ in 1998.

‘Sorry dat ik weg ging’

‘Ik wil even iets zeggen wat ik al een hele tijd geleden had moeten zeggen,’ tekende de BBC op. ‘Het spijt me. Sorry dat ik weg ging. Ik was een trut. Het voelt zo goed om weer terug te zijn bij de meiden van wie ik hou,’ aldus Ginger Spice.

Geri verliet de meidengroep 21 jaar geleden omdat ze ‘vermoeid was en een break nodig had.’ In 2007 keerde ze weer terug voor een reeks reünieconcerten.

Posh

Het laatste concert op Wembley was ook de laatste kans op een volledige reünie van de meidengroep, inclusief Victoria Beckham dus. Die reünie kwam er echter niet, waar de overige dames tussendoor de nodige grapjes over maakten.

Zo pasten ze de songtekst van hun hit Wannabe aan naar ‘Easy V doesn’t come for free… Where is she?’ en grapte Geri dat ze misschien audities moesten gaan houden toen het publiek ineens uitzinnig meezong, want ‘er is altijd wel plek is voor een vijfde lid.’

Op de hoogte blijven van de leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de VIVA-nieuwsbrief.

Bron: ANP, beeld: ANP
VIVA's Lise gelooft in een poederroze planeet ergens hier ver, ver vandaan, waar Justin Bieber en Idris Elba samen president zijn en het altijd glitter giet. Zolang die planeet nog niet gevonden is, houdt Lise zich bezig met millennial perikelen en entertainment. Véél entertainment. Wil je me volgen op insta? @lisejasmijn, dan kan ik ook zien wie jij bent.