Dit wil je zien: eerste beelden Beyonce-documentaire Homecoming vrijgegeven

Beyoncé

Beyoncé fans opgelet: Queen B komt deze maand met haar documentaire Homecoming op Netflix en de eerste beelden zijn al te zien. Tijd om die bak popcorn klaar te zetten!

Knallende aankondiging

Netflix heeft gisteren bekendgemaakt dat Homecoming al op 17 april op de streamingsdienst verschijnt. De bekendmaking is groots en op een opmerkelijke manier aangepakt: officiële twitteraccounts van Netflix van verschillende landen tweetten de poster van de documentaire bijna gelijktijdig. De docu verschijnt in Coachella-week, maar de eerste beelden zijn nu al te zien.

Fans uit hun dak

Op de poster staat alleen ‘Homecoming, 17 april, Netflix’, maar de Beyoncé-fanclub op Twitter ging bij de aankondiging volledig uit zijn dak. ‘April is vol zegeningen’, twitterde een fan. ‘Maak mijn agenda leeg!’, schreef een ander.

‘Zwarte’ bladzijde

De documentaire is een ode aan het optreden van de wereldster op festival Coachella in 2018. De zangeres schreef daar geschiedenis door er de eerste vrouwelijke zwarte headliner ooit te zijn. De enige twee andere vrouwelijke headliners waren Lady Gaga en Björk.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de VIVA-nieuwsbrief.

Bron: Flaironline.nl | Beeld: GettyImages
Elle (19) heeft een passie voor mode, muziek, fotografie en koken. Voor VIVA.nl schrijft ze over liefde, trends en alles wat de millennial bezighoudt. En ze is altijd op zoek naar mooie tijdschriften voor aan haar muur.