Hebben! Beyoncé releaset waanzinnige ‘Lemonade-boxset’

beyonce

Iets meer dan een jaar na de release van haar nu al legendarische album ‘Lemonade’ op 23 april 2016 heeft Beyoncé goed nieuws voor de fans. Er is een waanzinnige limited boxset in aantocht, met daarin een 600 pagina’s tellend koffietafelboek én – éindelijk! – de LP van ‘Lemonade’.

Collectors item

Het immens dikke boek bevat nooit eerder gepubliceerde foto’s van Beyoncé’s ‘Lemonade-journey‘: van the making of tot haar knallende Formation World Tour. De LP is een heerlijke extra waar fans al lang op zitten te wachten. Deze wordt namelijk gezien als unieker en waardevoller dan de ‘gewone’ CD van Lemonade en is een heus collectors item.

‘T mag wat kosten…

Aan de bijzondere How To Make Lemonade-boxset, waarvan er slechts 2500 zijn gemaakt en ieder exemplaar genummerd is, hangt echter wel een flink prijskaartje. Je kunt de set vanaf nu bestellen op Beyoncé’s website voor een bedrag van 300 dollar, omgerekend zo’n 275 euro.

Goedmakertje

Vrij pittig en helaas dus niet voor iedereen bereikbaar. Gelukkig heeft Bey een goedmakertje bedacht voor fans zonder vette bankrekening. De first pressing van de vinylplaat – uitgevoerd in tof citroengeel – is namelijk ook los te bestellen voor een kleiner prijsje: ‘slechts’ 30 dollar, zo’n 27,50 in euro’s. Daar komen dan wel weer verzendkosten bij, maar het totaal waar je op uitkomt (zo’n 45 euro), is nog te overzien. En dan héb je wel wat.

Op de redactie is het eerste exemplaar (woohoo!) al besteld. Zou jij de boxset of de plaat willen hebben?

🍋🍋🍋 #lemonade #lemonade🍋 #Beyoncé #beyhive #howtomakelemonade #queenbey #lemon

Een bericht gedeeld door ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Kolhanova Elvira (@elvira_kolhanova) op

Beeld ANP