Bibi Breijman deelt schattig kiekje van eigenwijze Teddy

Bibi Breijman tweede kindje

Het dochtertje van Waylon en Bibi Breijman is pas één jaar oud, maar volgens haar moeder is de kleine Teddy nogal eigenwijs.

Op Instagram deelt Bibi een kiekje waar ze haar dochter de fles geeft, terwijl Teddy haar volle aandacht op de tv heeft gericht. ‘Smeert al bijna zelf haar brood, maar de fles vasthouden, ho maar… #geenzin #disneyfocus #luiaardbaby’, schrijft ze erbij.

Lees ook:
Moeders, is dit #momproblem van Bibi Breijman herkenbaar?

Op 24 november werd Teddy precies één jaar en dat werd groots gevierd met een themafeest dat helemaal in het teken stond van de Indische cultuur.

Herkenbaar

Veel volgers van Bibi herkennen zichzelf in dit plaatje. Zo schrijven ze: ‘Herkenbaar! Hier hetzelfde!’, ‘Haha onze zoon is ook van 24-11-2018, maar die wilt z’n fles ook nog niet vasthouden’ en: ‘Ik heb ook zo’n luie donder’, met een lach-smiley.

Een andere volger vindt juist dat moeders daarvoor zijn en iemand anders schrijft: ‘Veel te gezellig toch, zo’n ochtend-moeder-dochter-momentje. Geniet er nog maar even van. Er komt een tijd, dan zou je wensen dat ze nog zo klein zou zijn.’

Bron: Story | Beeld: Peter Smulders