Bikini shoppen, zo is het wel leuk!

Hmm… De zomer komt er weer aan. En zoals (bijna) elke vrouw wil ik dan toch minstens één nieuwe bikini. Maar ik heb werkelijk een gruwelijke hekel aan bikini’s passen in winkels met mijn ‘winterlijf’.

Daarom hier de leukste bikini-shoppen-sites. Geen gedoe met felle tl-buizen en te krappe pashokjes. Geen verkoopsters die in je nek staan te hijgen en je halfnaakt het pashokje uittrekken. Nee, gewoon lekker rustig thuis passen.

Enne… ik geef meteen aan welke bikini mijn favoriet is. Makkelijker kan niet toch?

De bikini sites:

Altijd goed: Hunkemoller – en ze hebben nog een geweldige sale ook, bikini’s voor € 15,-. Mijn favo’s: bikini, model Blu luxurious en badpak, model Drape. Mooi, dat geplooide!

Lekker goedkoop: online outlet Dress for less. Hier vind ik de tweezijdige Tommy Hilfiger bikini leuk. Past perfect bij de marine look van deze zomer!

Voor de mensen met creditcard: Victoria’s Secret, wauw! Hier vind ik bijna alles mooi.  En de geweldige Engelse webshop Asos – met véél bikini’s. Wederom, te veel leuks. (Let op: deze badkledij moet uit Amerika of Engeland komen.)

Ook leuk: Esprit. Mijn favo: de gewatteerde neckholder/slip (met stipjes), schattig!

Een beetje jeugdig, maar wel apart: Napo-shop, met merken als ‘Vive Maria’ en ‘Pussy Deluxe’. En tja, als Disney fan vind ik de Bambikini – ik tikte te snel et voilà: een leuke woordspeling ;) – erg leuk.

En als je echt niks van vinden… Bij Wehkamp hebben ze nog véél meer!

Ohja, die leuke zonnebril voor erbij moet je natuurlijk ook niet vergeten. Ik zeg: de Bvlgari BV8013B, kan het nog luxer? :)

PS Hebben jullie nog tips?

CC foto: mikebaird