Binge-inspiratie: de 5 leukste nieuwe films en series op Netflix

nieuwe films netflix

Heb jij ’t idee dat je het Netflix-aanbod inmiddels wel kent? Goed nieuws: de afgelopen week is de collectie weer uitgebreid met veel nieuwe films en series. We pikken er vijf uit.

 1. Adios amigos
  Drie gehandicapte vrienden nemen het heft in eigen hand en knijpen er stiekem tussenuit, op zoek naar een wip. Ze zijn immers al lang genoeg maagd.
 2. Disjointed
  Activiste Ruth Whitefeather Feldman runt een wietapotheek en moedigt haar trouwe patiënten aan om vooral te relaxen en te genieten van het high worden.
 3. Kappen!
  De balans in een vriendengroepje van drie wordt verstoord door de komst van een vierde jongen en het feit dat één van hen verliefd wordt.
 4. The polka king
  Het waargebeurde verhaal van polkamuzikant Jan Lewan (Jack Black) die de boeken in ging als oplichter met een piramidespel.
 5. American ultra
  Een stoner weet niet wat hij meemaakt als hij wordt aangevallen en zijn belagers als een professionele killer afmaakt. Hij blijkt een proefpersoon te zijn van een geheim CIA-project.

Meer kijkinspiratie? Check Superguide.nl.

Beeld iStock
Jessica heeft een zwak voor (salsa)dansen, gekke taalfeitjes en de Spaanse cultuur. Voor VIVA schrijft ze over human interest, entertainment, reizen, liefde, seks, eten en al het andere wat haar bezighoudt.