Bingemateriaal: 5 nieuwe films en series op Netflix

nieuw op netflix

De afgelopen weken is de Netflix-collectie uitgebreid met veel leuke nieuwe films en series. We pikken er vijf voor je uit. Bingen maar!

 1. Mudbound
  Het leven op het Amerikaanse platteland in de jaren veertig is hard en dat telt dubbel als je weinig te makken hebt en driedubbel als je ook nog een kleurtje hebt.
 2. The Punisher
  Na de moord op zijn gezin besluit marinier Frank Castle wraak te nemen op de daders. Zwaarbewapend neemt hij het als The Punisher op tegen de georganiseerde misdaad.
 3. Easy A
  Emma Stone speelt een grijs muisje, dat na een leugentje bekend komt te staan als de slet van de school, waarna ze zowel aanbeden als vermeden wordt.
 4. 13 hours: the secret soldiers of Benghazi
  In het Libische Benghazi komen een woning van een senator en een CIA-basis onder vuur te liggen van extremisten. Zes ingehuurde ex-militairen doen wat ze kunnen.
 5. The lady in the van
  Een toneelschrijver staat in de jaren zeventig een dakloze oude man toe haar brakke auto op zijn inrit te zetten. Hij kan niet bevroeden hoe lang ze daar zou blijven staan.

Meer kijkinspiratie? Check Superguide.nl.

Wil je niets meer missen van VIVA? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale aanbieding: 10 nummers voor slechts €10.

Beeld Dinja van Dam
Jessica heeft een zwak voor (salsa)dansen, gekke taalfeitjes en de Spaanse cultuur. Voor VIVA schrijft ze over human interest, entertainment, reizen, liefde, seks, eten en al het andere wat haar bezighoudt.