Bingen maar: Love Island UK Winter staat vanaf nú op Videoland

coronavirus Love Island

Het was nog even de vraag óf we konden genieten van de Love Island UK Winter-editie op Videoland, maar onze gebeden zijn verhoord. De eerste paar afleveringen zijn namelijk nú al te vinden op de streamingdienst. 

Lees ook:
I’ve got a text! De trailer voor de ‘Winter Love Island’ is hier

Zeg je Love Island, dan denk je waarschijnlijk niet meteen aan dit koude seizoen. Toch is er een heuse Winter Love Island vanuit de UK. En nee, je hoeft geen sneeuw, dikke jassen en Engelsen op de latten te verwachten.

Love Island UK

Nee, Love Island zou Love Island niet zijn als ze zélfs tijdens de winter een locatie met tropische temperaturen hebben gevonden. De gehele crew en Islanders reisden namelijk af naar Zuid-Afrika, dus verwacht eigenlijk gewoon éxact wat je gewend bent van je favoriete programma, maar dan dus tijdens de koude dagen.

Caroline Flack

Caroline Flack gaan we in ieder geval niet meer terugzien in dit seizoen.  Ze zou haar vriend Lewis Burton hebben aangevallen. Laura Whitmore neemt haar plek in en zal de Islanders een warm welkom geven. Je kunt nu al meteen drie afleveringen kijken, dus waar wacht je nog op?

Bron: Videoland | Beeld: Still
Lisa woont in Limburg, maar is stiekem een echte Brabantse. Ze houdt van gekke trends en haar guilty pleasure is foute, Nederlandstalige muziek. Ze is misschien dan wel 27, maar van binnen meer een echte oma. Voor VIVA schrijft ze over het laatste nieuws op het gebied van entertainment, series, reizen, seks, films en boeken. Volgen? Dat kan via @lisahoogmoet op Instagram!