Goed nieuws: binnenkort vlieg je in drie uur naar New York

Ja, je leest het goed. Binnenkort vlieg je in slechts drie uur naar New York, zonder twijfel een van de levendigste steden ter wereld. Wie ’s avonds graag van het bruisende uitgaansleven geniet, kan zich in the city that never sleeps helemaal laten gaan.

Een vliegreis naar de Big Apple hoeft binnenkort niet veel tijd meer te kosten. Er komt namelijk een supersonisch vliegtuig aan, waarmee je in drie uur en een kwartier al in New York bent. Dit jaar nog gaat er één de lucht in.

NASA

NASA heeft vliegtuigbouwer Lockheed Martin opdracht gegeven om een supersnel vliegtuig te ontwerpen. Het wordt een modern vliegtuig met een grote cabine waar reizigers veel ruimte hebben.

Prijs

Passagiers zullen hiervoor hetzelfde kwijt zijn als voor een huidig businessclassticket: zo’n 4.500 euro. ‘Met die prijs en zo weinig mensen in een toestel vraag ik me af de kosten worden terugverdiend’, zegt luchtvaarteconoom Hans Heerkens tegen het AD.

New York City

Supersnel naar New York vliegen: het is een droom die voor velen uit gaat komen. The Empire State Building beklimmen, luieren in Central Park, shoppen op 5th Avenue, hipsteradresjes ontdekken in Brooklyn… wij kunnen niet wachten!

Bron: AD | Beeld: Sanoma Beeldbank

Wil je niets meer missen van VIVA? Profiteer nu van onze speciale aanbieding: 10x VIVA voor maar € 10!