Birgit Schuurman is weer verliefd en dit is de (héél knappe) gelukkige

birgit schuurman

Birgit Schuurman is weer verliefd. Een maand nadat zij en haar man Arne Toorne bekendmaakten een punt achter hun tien jaar lange huwelijk te zetten, is de zangeres met een nieuwe liefde gespot.

Zoenend gespot

Eerder vertelde Birgit (41) al tijdens haar huwelijk met Arne gevoelens voor een andere man te hebben gekregen. Afgelopen vrijdag werd ze in café Carter in Amsterdam-Zuid innig zoenend gespot met een knappe, blonde man. Story-fotograaf Edwin Smulders had haar even daarvoor al achterop zijn scooter vastgelegd.

Hello, handsome

Het gaat om Sander van Haarlem, een personal trainer en veelgevraagd fotomodel met stevige Thor-vibes (je weet wel, die knappe langharige superheld gespeeld door hottie Chris Hemsworth). In het hoofdstedelijke societymilieu is hij geen onbekende, in de sportwereld evenmin – voormalig profvoetballer Evgeniy Levchenko is een goede vriend van hem.

Nieuwe vlam

Of het Sander was die Birgit met zijn weelderige lokken al tijdens haar huwelijk het hoofd op hol bracht, is niet bekend. Maar op dit moment bezorgt hij Birgit als gescheiden vrouw in elk geval vlinders in haar buik.

View this post on Instagram

Profile @28and31

A post shared by Sander van Haarlem (@svanhaarlem) on

Huwelijk

Birgit en Arne zijn ruim tien jaar getrouwd geweest. Samen hebben ze een 9-jarige zoon: Chico. Voor haar huwelijk met Arne, was Birgit twee jaar getrouwd met regisseur Kaja Wolffers.

magazine banner

Jessica heeft een zwak voor (salsa)dansen, gekke taalfeitjes en de Spaanse cultuur. Voor VIVA schrijft ze over human interest, entertainment, reizen, liefde, seks, eten en al het andere wat haar bezighoudt.