Bizar: Sander Schimmelpenninck noemt 15-jarige Alexia de ‘lekkerste’

‘Op1’-presentator en Quote-hoofdredacteur Sander Schimmelpenninck heeft aardig wat kritiek op zichzelf afgeroepen. In zijn ‘Zelfspodcast’ noemde hij prinses Alexia, die in juni 15 is geworden, de ‘lekkerste’. 

Zie ook: VIDEO: Tatum in bed met Sander Schimmelpenninck

In de podcast besprak Schimmelpenninck met zijn vriend Jaap Reesema het koningshuis en de prinsessen. De presentator zei Alexia de ‘lekkerste’ te vinden. “Ja, daar kunnen we niet omheen draaien. Ze schijnt wel arrogant te zijn. In Wassenaar wordt gezegd dat ze al wel buiten haar prinsenmuiltjes loopt.”

‘Ze is 15’

De bizarre opmerkingen van Schimmelpenninck kunnen op een hoop kritiek rekenen. “‘De lekkerste’ My God. Ze is 15. VIJFTIEN”, schrijft RTL-journalist Koen de Regt op Twitter. “Simpelweg smerig, je gaat toch niet kinderen beoordelen, wie het lekkerste is? Sander Schimmelpenninck mag zich schamen,” schrijft een andere verbouwereerde Twitteraar.

Yolanthe

Het is niet de eerste keer dat Sander Schimmelpenninck onder vuur ligt. Eerder ontstond er ophef toen hij Yolanthe Cabau een ‘kat met down’ noemde. Bizar…

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de VIVA-nieuwsbrief

Bron: Superguide | Beeld: BrunoPress