Bizzey wilt graag nog even het laatste woord hebben: ‘De carrière van Famke Louise gaat nu aanzienlijk minder goed’

bizzey

Ach, wat sympathiek: een jaar nadat Famke Louise wegging bij haar managers Bizzey en JayJay Boske, houdt ex-manager Bizzey interviews en praat hij graag nog even over Famke Louise (want ja, waar moet je anders over praten…?) ‘Haar carrière gaat nu aanzienlijk minder goed,’ benadrukt Bizzey. Ehm, trapje na much? 

Bizzey begrijpt dat Famke Louise in 2018 met hem brak en haar eigen management ging doen, maar hij deed wat hij moest doen. Hij en JayJay Boske waren streng, maar ‘een goede manager zegt niet altijd ja en amen,’ legt de rapper uit in een interview met JFK.

‘Famke was geen supergoede zangeres, ze schreef geen teksten, kon niet echt dansen en was nog nooit in een club geweest. Wij moesten haar boetseren tot iets wat ze nu is.’ Volgens Bizzey, die aan de basis stond van Famkes zangcarrière, is het nodig om als manager streng te zijn. Maar daarin ging hij wellicht te ver. ‘Ik denk dat wij te streng waren en dat zij te makkelijk te beïnvloeden was.’ Hij vervolgt: ‘Alles moest perfect en dat is zwaar voor zo’n jong meisje.’

De Ja!-zanger denkt dat ze er samen wel uit hadden kunnen komen. ‘Ik vind het jammer voor haar dat ze nu weg is, want haar carrière gaat nu aanzienlijk minder goed. Als we onze mentaliteit hadden bijgeschaafd, dan ben ik er zeker van dat we door de dip heen waren gekomen.’ Wauw, just wow. Wat een heer, die Bizzey.

VIVA banner

VIVA's Lise gelooft in een poederroze planeet ergens hier ver, ver vandaan, waar Justin Bieber en Idris Elba samen president zijn en het altijd glitter giet. Zolang die planeet nog niet gevonden is, houdt Lise zich bezig met millennial perikelen en entertainment. Véél entertainment. Wil je me volgen op insta? @lisejasmijn, dan kan ik ook zien wie jij bent.