Kom uit die Blue Monday dip: boek een (zon)vakantie!

Ja hoor, vandaag is het weer zover. Blue Monday: de meest deprimerende dag van het jaar. Ooit in het leven geroepen als onderdeel van een PR-campagne, maar inmiddels staat de derde maandag van de maand wereldwijd symbool voor de decemberkater. Onze tip om de januari-blues te verzachten? Zoek de zon op en tank wat vitamine D.

IJskoude ochtenden, donkere avonden, regenbuien: de zomer lijkt nog ver weg. Het enige medicijn: zelf de zon opzoeken. Op Curaçao bijvoorbeeld. Corendon biedt sinds deze maand volledig verzorgde pakketreizen aan en wij mochten de reis alvast voor jullie testen. VIVA’s Marloes vloog voor twee dagen naar het tropische eiland.

Willemstad. Geweldig uitzicht op de haven.

Shake it baby. Cocktailcursus bij Mambo Beach.

Niets meer aan toe te voegen, toch?

IMG_4348

Met een speedboot stampen over het water. Tussenstop bij ‘De Blauwe Kamer’, een must see.

IMG_4507

Relaxen op het strand bij het Sunscape Hotel.

Conclusie: we zijn verliefd. Wil je ook relaxen, cocktails drinken op het strand, duiken of doorzakken op een van de feesten op Mambo Beach? En vooral: die januari-blues achter je laten? Vanaf € 639,- zit je er al, mét KLM-vlucht en verblijf in hotels als Blue Bay Golf, Sunscape Curaçao Resort Spa & Casino, het Hilton en Livingstone Jan Thiel.

Voor meer info en prijzen, check corendon.nl

Voor Marloes was een korte trip naar de zon de ultieme manier om Blue Monday te tackelen. Wat is jouw remedie tegen deze dag? Laat het ons hieronder weten.

Beeld: Privébeeld