Boehoe: deze 5 films verdwijnen van Netflix

netflix

Netflix geeft en Netflix neemt: daar kun je maar beter vrede mee hebben. Er komt weer een verwijderronde aan, dus als je deze films nog wil zien, moet je snel zijn.

 1. Room
  Een vijfjarige is geboren in de kleine ruimte waar een onverlaat zijn moeder en hem al die jaren opgesloten houdt. De moeder bedenkt een ontsnappingsplan. Tot en met vandaag (5 maart) te zien.
 2. Penelope
  Penelope is rijk en aardig, maar heeft moeite een vent te vinden omdat ze door een oude vloek geboren is met een varkenssnuit. Tot en met 8 maart te zien.
 3. Hitler: the rise of evil
  Een weergave van de jeugd en de opkomst van de beruchte dictator. Zowel bepalende privékwesties als politieke strubbelingen komen aan bod. Tot en met 9 maart op Netflix.
 4. Ciske de rat
  Wie kent ‘m niet? Nadat straatschoffie Ciske voor de zoveelste keer van zijn moeder slaag heeft gekregen, doodt hij haar per ongeluk. Een sympathieke onderwijzer staat hem bij. Tot 9 maart te bewonderen.
 5. The hundred-foot journey
  De familie Kadam verhuist met grootse plannen van India naar het pittoreske Saint-Antonin-Noble-Val in Zuid-Frankrijk om daar een Indiaas restaurant te openen. Dat lukt echter niet op een vredige manier.

Meer kijktips? Check Superguide.nl.

Wil je niets meer missen van VIVA? Neem een abonnement. Klik hier voor onze speciale aanbiedingen.

Jessica heeft een zwak voor (salsa)dansen, gekke taalfeitjes en de Spaanse cultuur. Voor VIVA schrijft ze over human interest, entertainment, reizen, liefde, seks, eten en al het andere wat haar bezighoudt.