Viral als een tierelier: dit zijn de leukste reacties op de snoezige foto’s van Brad & Jen

brad pitt jennifer aniston

Soms heb je van die dagen dat je ’s ochtends je telefoon ontgrendelt en gelijk ziet: dit wordt een goede dag op het Internet. Vandaag is zo’n dag. Waarom? Omdat foto’s van Brad Pitt en Jennifer Aniston tijdens de SAG Awards viral als een tierelier gaan. Wij hebben de allerleukste reacties op deze snoezige flirt op een rij gezet. 

Hollywood is maar een kleine wereld en dus is het niet zo gek dat Brad en Jen elkaar regelmatig tegen het lijf lopen op award shows. Zo dus ook gisteren. Beiden wonnen een Screen Actors Guild Award voor hun acteerwerk – respectievelijk in de serie The Morning Show en de film Once Upon A Time… In Hollywood – en feliciteerden elkaar backstage met hun prijs. En dat levert leuke kiekjes op, kijk nog maar een keer:

brad pitt jennifer aniston leukse memes
Brad Pitt en Jennifer Aniston bij de 26e Annual Screen Actors Guild Awards, bron: Getty Images

Leuk hè. Toch was deze wederzijdse ‘knuffel’ niet het enige dat opviel. Al op de rode loper van de SAG Award reageerde Jennifer Aniston op Entertainment Tonight op de vraag wat ze van obsessie van het publiek over Brad en haar vond: ‘Het is hysterisch. Maar hé, waar gaan ze anders over schrijven?’

Reünie

Twee weken gelden was het Brad die tijdens de Golden Globes door middel van een grapje iets over Jennifer zei: ‘Ik zal Jen nog even gedag zeggen, ze is een goede vriendin. De één na belangrijkste reünie van het jaar? Zoiets heb ik gehoord. Ja, dat was een knipoog naar Friends. Dat zeggen ze tenminste.’

Afijn, met deze foto’s heeft ook de rest van de wereld er iets over te zeggen. We hebben de leuke reacties voor je op een rij gezet:

Ook ManRepeller postte de foto’s van Brad & Jen op Instagram en riep volgers op om het leuke bijschrift te verzinnen:

Een greep uit de reacties:

@melaniejade6:
‘The One Where He Realized He’s Made a Huge Mistake’

@harlingross:
“Our highlights look amazing!”

@shizmaragrams:
‘You’re the hottest, no you’re the hottest. No, stop, you’re the hottest!’

@katherinaoss:
‘Were we on a break?’

@eastwest.mama:
“I’ll never let go Jen, I’ll never let go”

@mwshow:
“hahahaha remember that time I left you for another woman, well she divorced me so what are you doing later?”

Hollywood’s break-up

Op 29 juli stapten Brad Pitt en Jennifer Aniston, Hollywood’s sweethearts, in het huwelijksbootje. Na een huwelijk van 4,5 jaar kondigde het paar in januari 2005 aan te gaan scheiden.

Hollywoodschandaal

En toen verscheen daar opeens Angelina Jolie ten tonele: zij werd ervan beschuldigd de reden van de scheiding tussen Pitt en Aniston te zijn. Want: Pitt en Jolie zouden een affaire zijn begonnen op de set van Mr. & Mrs. Smith (2005). Jolie ontkende dit meerdere malen, maar gaf uiteindelijk toe dat ze tijdens het filmen verliefd waren geworden. In januari 2006 bevestigde het stel hun relatie door aan te kondigen dat Jolie zwanger was van Pitts kind. De twee kregen in totaal zes kinderen en trouwden op 23 augustus 2014 in Frankrijk. In 2016 vroeg Jolie echtscheiding aan.

Lees ook:
The Morning Show: de nu-al hitserie waarmee Jennifer Aniston haar comeback op tv maakt

 

VIVA's Lise gelooft in een poederroze planeet ergens hier ver, ver vandaan, waar Justin Bieber en Idris Elba samen president zijn en het altijd glitter giet. Zolang die planeet nog niet gevonden is, houdt Lise zich bezig met millennial perikelen en entertainment. Véél entertainment. Wil je me volgen op insta? @lisejasmijn, dan kan ik ook zien wie jij bent.