Slaap lekker: Bridgerton-ster leest verhaaltje voor het slapengaan

Bridgerton verhaaltje

Bridgerton-ster Regé-Jean Page kan naast acteren en zingen, dus blijkbaar ook nog een gezellig verhaaltje voorlezen voor het slapengaan. We wisten al dat dit geschenk uit de hemel (sorry, we zullen niet overdrijven) eraan zat te komen, maar nu zijn er ook de eerste beelden!

De acteur heeft Rain Before Rainbows van Smriti Halls en David Litchfield voorgelezen. Dit is een zoet, rijmend verhaal over een klein meisje en haar vossenvriend, die ‘samen reizen vanuit een plaats van verlies en wanhoop, door onzekere tijden, naar de hoop op kleur, licht en leven.’

Bridgerton verhaaltje

Gisteren was Simon, euh, Regé-Jean te zien op de BBC, maar het is niet helemaal duidelijk waar wij in ons kikkerlandje nu het hele verhaaltje kunnen terugkijken. Maar dat moet wel érgens lukken, toch? Je zou bijvoorbeeld een VPN kunnen downloaden en dan via deze site een poging wagen. Ja, het kost wat moeite, maar dan heb je ook wat.

Bedtime Stories

Mocht je nog niet in slaap zijn gevallen, niet getreurd. Ook singer-songwriter Rag’n’Bone Man, Felicity Jones en Tom Hardy hebben nog wat bedtime stories voor je in petto. Vooral die laatste acteur is favoriet bij veel van de kijkers en maakte al eens zijn opwachting met een gezellig voorleesboek in zijn hand. Deze aankondiging belooft in ieder geval heel wat goeds. Oh en welterusten hè!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de VIVA-nieuwsbrief

Bron: Popsugar | Beeld: Still
Lisa woont in Limburg, maar is stiekem een echte Brabantse. Ze houdt van gekke trends en haar guilty pleasure is foute, Nederlandstalige muziek. Ze is misschien dan wel 27, maar van binnen meer een echte oma. Voor VIVA schrijft ze over het laatste nieuws op het gebied van entertainment, series, reizen, seks, films en boeken. Volgen? Dat kan via @lisahoogmoet op Instagram!