I burn for you: Bridgerton-ster Regé-Jean Page kan dus óók nog zingen

Regé-Jean Page zingen

We kijken Bridgerton natuurlijk voor de verhaallijn, de prachtige kostuums, maar stiekem ook wel een beetje voor de Duke of Hastings. Helaas, Regé-Jean Page is al van de markt. Maar wist je dat hij naast acteren ook nog eens kan zingen? Ja, echt.

Regé-Jean mocht Saturday Night Live hosten en liet daar maar weer eens blijken vele talenten te hebben.

Regé-Jean Page zingen

Eigenlijk wilde de acteur duidelijk maken dat hij maar een gewone man is en totaal niet lijkt op zijn karakter in Bridgerton. Alleen daar denken fans toch wat anders over als hij een klein stukje van Unchained Melody begint te zingen. En natuurlijk kan het iconische ‘I burn for you‘ in deze sketch niet ontbreken.

Tekst gaat verder onder de tweets.

Enthousiast

Kijkers zijn al razend enthousiast vanwege dit kleine zangstukje (en sowieso door de acteur, dat terzijde). Maar er is meer. Regé-Jean doet namelijk ook nog mee aan een sing-a-long van het populaire nummer Drivers License van Olivia Rodrigo. Iemand merkt op: ‘Ik wist niet dat Regé-Jean Page ‘Drivers License’ horen zingen iets was wat ik nodig had, maar nu ik het heb gezien, kan ik niet stoppen met kijken.’ Toch maar een stukje zang toevoegen aan Bridgerton, makers?

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de VIVA-nieuwsbrief

Bron: Bustle | Beeld: SNL
Lisa woont in Limburg, maar is stiekem een echte Brabantse. Ze houdt van gekke trends en haar guilty pleasure is foute, Nederlandstalige muziek. Ze is misschien dan wel 27, maar van binnen meer een echte oma. Voor VIVA schrijft ze over het laatste nieuws op het gebied van entertainment, series, reizen, seks, films en boeken. Volgen? Dat kan via @lisahoogmoet op Instagram!