Bridgerton-ster onthult wat we kunnen verwachten van seizoen 2

Bridgerton seizoen 2

Nu Bridgerton seizoen 2 officieel bevestigd is, kunnen we niet wachten tot we weer kunnen genieten van de verhalen van de Duke of Hastings, Daphne, maar vóóral Anthony Bridgerton. Het vervolg zal namelijk grotendeels om de oudste broer gaan draaien, maar wat kunnen we verwachten?

In gesprek met Entertainment Weekly laat Jonathan Bailey (Anthony Bridgerton) weten dat de aankondiging van een tweede seizoen ‘een heerlijke Regency-cherry op een Regency-cake’ was.

Bridgerton seizoen 2

Ook wordt de acteur even gevraagd naar de (inmiddels) beroemde scène waarin Regé-Jean Page zijn lepel likt. Hoe gaat hij dit overtreffen? ‘Ik hoop dat ik de vork krijg en niet het mes’, lacht Jonathan. ‘Heb wel medelijden met degene die in seizoen 3 het mes krijgt. Ik bedoel, wie weet?’ Toch vindt hij de hoeveelheid personages en details juist het briljante aan de serie. ‘Je verwelkomt de fans in het gezin en iedereen zal samen opgroeien. Hopelijk kan bedenker Chris Van Dusen een seizoen per broer of zus doen. We beginnen met een lepel, hoe gaan we verder? Hoe zal het zijn als we de arme Gregory bereiken?’

Bakkebaarden

Zijn personage Anthony heeft natuurlijk flinke bakkebaarden, maar gaat hij die nu alweer laten groeien? ‘Als we een definitieve startdatum voor het filmen hebben, kan ik me vastleggen’, verklaart Bailey. ‘Maar wie weet waar ik dit jaar terecht kom? Elk seizoen kan anders zijn. Misschien is het een grote snor of sik?’

Vervolg Anthony Bridgerton

Hoewel we waarschijnlijk nog even moeten wachten op seizoen 2, kan een beetje speculeren nooit kwaad. De acteur denkt dan ook dat de kijkers weer heel veel van iedereen kan verwachten. ‘Het was zo’n geweldige kennismaking met de wereld via Daphne en Simon. Maar er zijn zoveel briljante personages waarbij van alles aan de hand is.’ Dus hij raadt aan: geniet van je jaar en denk niet dat je al weet wat er gaat gebeuren. ‘We komen allemaal terug voor meer romantiek, hopelijk volgende kerst, misschien duurt het langer.’ Een leuk cadeautje onder de boom!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de VIVA-nieuwsbrief

Bron: Entertainment Weekly | Beeld: Still
Lisa woont in Limburg, maar is stiekem een echte Brabantse. Ze houdt van gekke trends en haar guilty pleasure is foute, Nederlandstalige muziek. Ze is misschien dan wel 27, maar van binnen meer een echte oma. Voor VIVA schrijft ze over het laatste nieuws op het gebied van entertainment, series, reizen, seks, films en boeken. Volgen? Dat kan via @lisahoogmoet op Instagram!