Bridget Maasland over botox: ‘Ik spuit er zeker wel wat in’

Bridget Maasland botox

Veel BN’ers helpen moeder natuur een handje met een prikje, spuitje of andere behandeling. Maar dit toegeven, dát gebeurt niet vaak. Bridget Maasland maakt er echter geen geheim van. In haar podcast ‘Bridget and Friends: chickchat’ vertelt ze openhartig over haar botoxgebruik.

De 46-jarige presentatrice praat zoals iedere aflevering met presentatrice Justine Marcella (50) en strafrechtadvocaat Clarice Stenger. Ze praten ronduit over hun uiterlijk, cosmetische ingrepen en wat ze mooi en minder mooi aan zichzelf vinden.

Beetje botox

Botox? Daar is Bridget niet vies van. Ze vertelt dat ze wel vindt dat het natuurlijk moet ogen. De transformatie van Brigitte Bardot vindt ze dan ook erg zonde.  ‘Er is toch ook wel een middenweg?’, vraagt ze zich hardop af. ‘Ik ga ook weleens bij iemand langs die me weer even wat frisser maakt. Dat ik er gewoon even wat gezelliger en uitgeslapen uit zie’, geeft Bridget Maasland toe.

De tekst gaat verder onder de afbeelding.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Bridget (@bridgetmaasland)

Kalkoenetje

Bridget vertelt tot in details wat ze dan bij zichzelf laat doen om de rimpels wat tegen te gaan. ‘Wat restilaan of botox op andere plekken. In mijn nek gaat mijn huid rimpelen. Strepen heb ik altijd al gehad, maar nu heb ik ook dat kalkoenetje erbij. En daar spuit ik wel wat in. Zeker’, vertelt de presentatrice eerlijk.

Kleine aanpassingen

Toch is er voor Bridget een regel, en dat is dat het er wel enigszins natuurlijk uit moet blijven zien. ‘Het moet weer zijn zoals het was, met een paar kleine aanpassingen, maar niet zoals het vróéger was’, besluit ze.

VIVA nieuwsbrief

Iedere week de leukste nieuwsbrief van Nederland in je mailbox?

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Brunopress
Anne-Flore ging van professioneel danseres naar journalist en schrijft inmiddels al jaren gepassioneerd artikelen voor meerdere titels. Ondanks haar Franse roots is ze très jaloers op de kledingstijl van de Parisienne. Flore wordt dikwijls omschreven als 'blij ei', vindt kaasplankje hemels, is gék op festivals en is altijd voorzien van rode nagels. Volg haar freelance avonturen op Instagram @annefloremuller.