Oops I did it: Britney Spears stak per ongeluk eigen sportzaal in brand

britney spears sportzaal

Met de grootste nonchalance van heb ik jou daar vertelt Britney Spears in een nieuwe video dat ze haar sportzaal heeft laten afbranden. Oeps, foutje, en door. 

Want wat is er gebeurd? Fitgirl Britney Spears gaf haar volgers via social media een rondleiding door haar sportzaal aan huis. Ze trapt de video af door te zeggen dat ze er zelf ook een tijdje niet was geweest, want, zo zegt ze snel tussen neus en lippen door, ze heeft de ruimte zes maanden geleden per ongeluk laten afbranden.

Oops I lighted a fire

Hoe, vraagt u? Nou, de zangeres had naar eigen zeggen twee kaarsen in haar ‘gym’ branden – je bent een serieuze fitgirl of je bent het niet – en daar is klaarblijkelijk iets misgegaan. Wat er precies is gebeurd, is niet helemaal duidelijk. Wel zegt ze dat er niemand gewond is geraakt bij de brand. ‘Ik liep langs de deur en er waren opeens allemaal vlammen. Gelukkig ging het brandalarm snel af en hoe, iedereen bleef ongedeerd.’ Slechts twee van haar sporttoestellen bleven intact, maar who cares, ‘Ik sport eigenlijk toch liever buiten. Het had veel erger kunnen zijn dus ik ben dankbaar.’

Home work-out

Voor Brit is het ongelukkige pyromanie-voorval louter een korte mededeling en staan er belangrijkere dingen op het programma: er moet gesport worden. Wat volgt is namelijk een uitgebreide weergave van alle oefeningen die ze doet. Mocht je dus op zoek zijn naar een home work-out, Brit is je girl.

Kilo’s kwijt

Eerder op de dag vertelde Britney op sociale media al aan haar fans dat ze evengoed wat kilo’s kwijt is geraakt de afgelopen weken. Niet dankzij het sporten, maar door het gemis van haar vriend Sam Asghari. Hij zit – blijkbaar – ergens anders in quarantaine. ‘Mijn broeken passen al niet meer. Dat is dus wat het missen van iemand kan doen,’ aldus de zangeres.

Oké, Brit.

Lees ook: Baby one more time: Britney Spears gaat los op liedje van ex-lief Justin Timberlake

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de VIVA-nieuwsbrief.

VIVA's Lise gelooft in een poederroze planeet ergens hier ver, ver vandaan, waar Justin Bieber en Idris Elba samen president zijn en het altijd glitter giet. Zolang die planeet nog niet gevonden is, houdt Lise zich bezig met millennial perikelen en entertainment. Véél entertainment. Wil je me volgen op insta? @lisejasmijn, dan kan ik ook zien wie jij bent.